Over ons

Eldira Biogradlija

Eldira Biogradlija

Meewerkend zaakvoerster

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om te werken in een schone, veilige en aangename omgeving.

Mijn naam is Eldira en ELBIO is opgericht uit mijn passie om een betere dienstverlening te voorzien voor klanten die op zoek zijn naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Ik begrijp namelijk als geen ander de noden bij een schoonmaakbeurt dankzij mijn jaren ervaring in de sector. Daarom is het ook zo belangrijk bij ELBIO dat jij als klant voorzien wordt van een one-stop-shop voor de schoonmaak van jouw pand: van de klassieke poetsbeurt tot het voorzien van zeep, toiletpapier, handdoeken, ontsmettingsmiddel en meer. Zo willen wij alle zorgen omtrent de schoonmaak wegnemen en jou standaard een propere, stralende ruimte geven. Flexibiliteit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, want wij werken volledig op basis van jouw behoeften en beschikbare tijd.

Wat betreft het klantencontact stellen we jou graag voor aan Luka, hij zal het contact met jou onderhouden en de administratie voor zich nemen zodat Eldira zich volledig kan richten op de essentie van het bedrijf. Als rechterhand helpt hij jou graag verder bij eventuele vragen of opmerkingen.

Luka Ver Eecke

Luka Ver Eecke

Verkoop / Administratie

ELBIO Cleaning werkt professioneel, betrouwbaar en met een grote emmer klantgerichtheid.

Wij staan klaar voor alle bedrijven groot of klein.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de service die je zoekt en helpen op alle mogelijke manieren.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan