Professionele schoonmaak van jouw flatgebouwen en appartementencomplex in Antwerpen

De voordelen van ELBIO Cleaning als schoonmaakbedrijf voor jouw appartementencomplex

Het grootste gemak van ELBIO Cleaning als partner is dat wij alle zorgen omtrent de uitstraling en het onderhoud van je flatgebouw of appartementencomplex volledig van je overnemen. Je kan er voortaan op vertrouwen dat al je bewoners en bezoekers een kraaknet flatgebouw zullen binnenwandelen. Een fris ogende en ruikende inkom benadrukt daarmee de stijl van het flatgebouw, maar zorgt er ook voor dat de bewoners er graag blijven wonen.

De inkom, de lift, de trappenhal en alle andere gemeenschappelijke delen van een appartementencomplex worden bijna continu gebruikt en kunnen daardoor snel aftakelen, maar ELBIO Cleaning zorgt ervoor dat alles er altijd fris, onderhouden en aantrekkelijk blijft uitzien.

Schoonmaakbedrijf ELBIO Cleaning wordt jouw partner voor al je appartementencomplex in Antwerpen

Een schoonmaakprogramma op maat (al vanaf 3 werkuren per week!): op basis van jouw behoeften en de frequentie van onze bezoeken
(dagelijks, wekelijks, maandelijks of bij bepaalde gelegenheden). Je kan volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gezondheid en hygiëne zijn onze prioriteit

ELBIO Cleaning werkt steeds met ecologische poetsproducten. Dus geen schadelijke ingrediënten voor mensen of het milieu. Om samen met jou het COVID-19 virus tegen te gaan, wordt er ook extra aandacht besteed aan de ontsmetting van oppervlakken die vaak aangeraakt worden. Nog meer dan het eigenlijk al de norm is bij ons.

Een one-stop-shop voor de schoonmaak van jouw appartementencomplex

Het proper houden van een werkomgeving begint niet alleen bij een regelmatige schoonmaak, maar ook bij het voorzien van alle nodige producten. Met ELBIO als partner zal jij je nooit zorgen maken over de bevoorrading van zeep, vuilniszakken, ontsmettingsmiddel, luchtverfrisser, handdoeken/papier, toiletpapier, etc. Daar zorgen wij altijd voor. Komen wij minstens 4 uren per week tot bij jou? Dan zorgen we zelfs voor een kuispakket in je appartementencomplex.

Kuispakket:

Stofzuiger

Dweilsysteem

Poetsproducten

Accessoires

Etc.

Dit schoonmaakpakket wordt bij jou achtergelaten in een kast of gesloten ruimte indien mogelijk en is natuurlijk afhankelijk van de specifieke benodigdheden voor de schoonmaak van jouw flatgebouw. Ben jij geïnteresseerd in welke materialen of producten er in jouw kuispakket zouden zitten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we de mogelijkheden samen.

Jouw tevredenheid en opmerkingen hebben voorrang

ELBIO Cleaning past zich volledig aan naar jouw wensen. Om een schoonmaakprogramma op maat te maken, wordt er tijdens een intakegesprek een lijst opgesteld van alles wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van jouw appartementencomplex. Na elke poetsbeurt wordt dan door onze professionals op basis van deze checklist nagegaan of alle taken correct uitgevoerd zijn. Deze fiche wordt ook voor jou en de bewoners van het flatgebouw achtergelaten zodat je eventuele opmerkingen steeds kan noteren en doorgeven. Met feedback gaan wij meteen aan de slag, daar kan je op rekenen!

Een nauwkeurige schoonmaakbeurt door ELBIO Cleaning

Bij ELBIO kan je er gerust van zijn dat je hele appartementencomplex van boven tot beneden onder handen wordt genomen. Voor specifiekere informatie betreffende de schoonmaak van jouw flatgebouw kan je een offerte aanvragen. Tijdens een intakegesprek worden bovendien alle opties samen overlopen.

Veelgebruikte oppervlakken die snel vuil worden, nemen we onder handen zodat geen vetvlekken of vingersporen achterblijven;

De lift wordt grondig gereinigd en ontsmet;

De trappenhal en andere openbare ruimtes worden van boven tot beneden schoongemaakt en opgeruimd;

Afhankelijk van de vloerbekleding zullen aangepaste apparaten en schoonmaakmiddelen gebruikt worden om ook de vloer vlekvrij en proper te maken;

Alle gemeenschappelijke ruimtes worden afgestoft zodat ze er weer fris en aantrekkelijk uitzien;

We maken alle vuilnisbakken leeg en zorgen ervoor dat we een ordelijke inkom kunnen achterlaten;

Ook sanitaire ruimtes worden van boven tot beneden schoongemaakt en bijgevuld met de nodige producten;

Eventueel aanwezige planten worden onderhouden;

Ramen worden langs de binnenkant (en buitenkant indien mogelijk) volledig zuiver gemaakt.

ELBIO Cleaning zorgt ervoor dat alles er altijd fris, onderhouden en aantrekkelijk blijft uitzien.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Mijn naam is Eldira en ik ben al enkele jaren actief in de schoonmaaksector. Met al mijn ervaringen op zak ben ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf begonnen in Antwerpen om een betere dienstverlening te voorzien voor klanten die op zoek zijn naar een professioneel poetsbedrijf. Ik begrijp als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van kantoren, praktijkruimtes, winkels, restaurants en flatgebouwen. Als zaakvoerster van ELBIO Cleaning wil ik daarom die zorgen uit handen nemen van mijn klanten en er in hun plaats op toezien dat alles altijd tiptop in orde is.