Professionele schoonmaak van kantoren en werkruimtes in Antwerpen

De voordelen van ELBIO Cleaning als schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor

Het grootste gemak van ELBIO Cleaning als partner is dat alle zorgen over de uitstraling van het bedrijf je uit handen worden genomen. Je kan erop vertrouwen dat al je bezoekers en potentiële klanten een kraaknet pand of een smetteloze vergaderzaal zullen binnenwandelen. Die stralende eerste indruk brengen wij al in orde voor jou.

Een fris ogend en ruikend kantoor benadrukt jouw professionaliteit, maar creëert ook een rustige werksfeer voor al je werknemers. Minder afleidingen door uitpuilende vuilnisbakken of wanorde in het kantoor kunnen de productiviteit al een stuk omhoog trekken. Natuurlijk is het ook gewoon prettiger om te werken in een proper en net kantoor.

“Een productieve kantoorinrichting begint bij opruimen.”

Schoonmaakbedrijf ELBIO Cleaning wordt jouw partner voor al je kantoren en werkruimtes in Antwerpen

Een schoonmaakprogramma op maat (al vanaf 3 werkuren per week!): op basis van jouw behoeften en de frequentie van onze bezoeken
(dagelijks, wekelijks, maandelijks of bij bepaalde gelegenheden). Je kan volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gezondheid en hygiëne zijn onze prioriteit

ELBIO Cleaning werkt steeds met ecologische poetsproducten. Dus geen schadelijke ingrediënten voor mensen of het milieu. Om samen met jou het COVID-19 virus tegen te gaan op de werkplaats wordt er ook extra aandacht besteed aan de ontsmetting van oppervlakken die vaak aangeraakt worden. Nog meer dan het eigenlijk al de norm is bij ons.

Een one-stop-shop voor de schoonmaak van jouw kantoren en werkruimtes

Het proper houden van een werkomgeving begint niet alleen bij een regelmatige schoonmaak, maar ook bij het voorzien van alle nodige producten. Met ELBIO als partner zal jij je nooit zorgen maken over de bevoorrading van zeep, vuilniszakken, ontsmettingsmiddel, luchtverfrisser, handdoeken/papier, toiletpapier, etc. Daar zorgen wij altijd voor. Komen wij minstens 4 uren per week tot bij jou? Dan zorgen we zelfs voor een kuispakket in je kantoor- of werkruimte.

Kuispakket:

Stofzuiger

Dweilsysteem

Poetsproducten

Accessoires

Etc.

Dit schoonmaakpakket wordt bij jou achtergelaten in een kast of gesloten ruimte indien mogelijk en is natuurlijk afhankelijk van de specifieke benodigdheden voor de schoonmaak van jouw kantoor/werkruimte. Ben jij geïnteresseerd in welke materialen of producten er in jouw kuispakket zouden zitten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we de mogelijkheden samen.

Jouw tevredenheid en opmerkingen hebben voorrang

ELBIO Cleaning past zich volledig aan naar jouw wensen. Om een schoonmaakprogramma op maat te maken, wordt er tijdens een intakegesprek een lijst opgesteld van alles wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van jouw kantoren of werkruimtes. Na elke poetsbeurt wordt dan door onze professionals op basis van deze checklist nagegaan of alle taken correct uitgevoerd zijn. Deze fiche wordt ook voor jou achtergelaten zodat je eventuele opmerkingen steeds kan noteren en doorgeven. Met feedback gaan wij meteen aan de slag, daar kan je op rekenen!

Een nauwkeurige schoonmaakbeurt door ELBIO Cleaning

Bij ELBIO kan je er gerust van zijn dat je hele kantoor- of werkruimte van boven tot beneden onder handen wordt genomen. Voor specifiekere informatie betreffende de schoonmaak van jouw kantoor kan je een offerte aanvragen. Tijdens een intakegesprek worden bovendien alle opties samen overlopen.

Veelgebruikte apparaten zoals computers en telefoons worden grondig gereinigd;

Veelgebruikte oppervlakken die snel vuil worden, nemen we onder handen zodat geen vetvlekken of vingersporen achterblijven;

Afhankelijk van de vloerbekleding zullen aangepaste apparaten en schoonmaakmiddelen gebruikt worden om ook de vloer vlekvrij en proper te maken;

De hele ruimte wordt afgestoft zodat alle bureaumeubelen er weer fris en aantrekkelijk uitzien;

We maken alle vuilnisbakken leeg en zorgen ervoor dat we een ordelijke ruimte kunnen achterlaten;

Ook sanitaire ruimtes worden van boven tot beneden schoongemaakt en bijgevuld met de nodige producten;

Eventueel aanwezige planten worden onderhouden;

Ramen worden langs de binnenkant (en buitenkant indien mogelijk) volledig zuiver gemaakt.

Het grootste gemak van ELBIO Cleaning als partner is dat alle zorgen over de uitstraling van het bedrijf je uit handen worden genomen.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Mijn naam is Eldira en ik ben al enkele jaren actief in de schoonmaaksector. Met al mijn ervaringen op zak ben ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf begonnen in Antwerpen om een betere dienstverlening te voorzien voor klanten die op zoek zijn naar een professioneel poetsbedrijf. Ik begrijp als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van kantoren, praktijkruimtes, winkels, restaurants en flatgebouwen. Als zaakvoerster van ELBIO Cleaning wil ik daarom die zorgen uit handen nemen van mijn klanten en er in hun plaats op toezien dat alles altijd tiptop in orde is.