Professionele schoonmaak van jouw bedrijf in Antwerpen

De voordelen van ELBIO Cleaning als schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf

ELBIO Cleaning specialiseert zich in de schoonmaak van KMO’s, want wij weten dat kleine bedrijven hun handen al vol hebben met het runnen van hun zaak. Een propere werkplek mag dan wel een noodzaak zijn, maar een prioriteit binnen de dagelijkse activiteiten van zaakvoerders is het zelden. Daarom is ELBIO Cleaning er om je van die zorgen te ontlasten. Je kan erop rekenen dat jouw zaak er altijd proper en net zal bijliggen, zonder dat je je daar zelf zorgen om moet maken. Of het nu gaat om kantoren, flatgebouwen, medische praktijken, winkels, restaurants of een eenmalige poetsbeurt: ELBIO Cleaning zal altijd instaan voor de schoonmaak en hygiëne van jouw zaak. Dat doen wij al vanaf 3 werkuren per week om ook aan de kleinste ondernemingen een oplossing te bieden voor de schoonmaak van hun bedrijf.

Schoonmaakbedrijf ELBIO Cleaning wordt jouw partner voor al je bedrijven in Antwerpen

Een schoonmaakprogramma op maat (al vanaf 3 werkuren per week!):  op basis van jouw behoeften en de frequentie van onze bezoeken
(dagelijks, wekelijks, maandelijks of bij bepaalde gelegenheden). Je kan volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gezondheid en hygiëne zijn onze prioriteit

ELBIO Cleaning werkt steeds met ecologische poetsproducten. Dus geen schadelijke ingrediënten voor mensen of het milieu. Om samen met jou het COVID-19 virus tegen te gaan op de werkplaats wordt er ook extra aandacht besteed aan de ontsmetting van oppervlakken die vaak aangeraakt worden. Nog meer dan het eigenlijk al de norm is bij ons.

Een one-stop-shop voor de schoonmaak van jouw bedrijf

Het proper houden van een zaak begint niet alleen bij een regelmatige en grondige schoonmaak, maar ook bij het voorzien van alle nodige producten. Bij ELBIO is het de bedoeling dat jij je nooit zorgen zal moeten maken over de bevoorrading van zeep, vuilniszakken, ontsmettingsmiddel, luchtverfrisser, papieren handdoeken, toiletpapier, etc. Daar zorgen wij altijd voor. Komen wij minstens 4 uren per week tot bij jou? Dan zorgen we zelfs voor een persoonlijk kuispakket op je werkplek.

Kuispakket:

Stofzuiger

Dweilsysteem

Poetsproducten

Accessoires

Etc.

Dit schoonmaakpakket wordt bij jou achtergelaten in een kast of gesloten ruimte indien mogelijk en is natuurlijk afhankelijk van de specifieke benodigdheden voor de schoonmaak van jouw bedrijf. Ben jij geïnteresseerd in welke materialen of producten er in jouw kuispakket zouden zitten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we de mogelijkheden samen.

Jouw tevredenheid en opmerkingen hebben voorrang

ELBIO Cleaning past zich volledig aan naar jouw wensen. Om een schoonmaakprogramma op maat te maken, wordt er tijdens een intakegesprek een lijst opgesteld van alles wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van jouw bedrijf. Na elke poetsbeurt wordt dan door onze professionals op basis van deze checklist nagegaan of alle taken correct uitgevoerd zijn. Deze fiche wordt ook voor jou achtergelaten zodat je eventuele opmerkingen steeds kan noteren en doorgeven. Met feedback gaan wij meteen aan de slag, daar kan je op rekenen!

Een nauwkeurige schoonmaakbeurt door ELBIO Cleaning

Bij ELBIO kan je er gerust van zijn dat je hele zaak tot in de hoekjes onder handen wordt genomen. Voor specifiekere informatie betreffende de schoonmaak van jouw bedrijf kan je een offerte aanvragen. Tijdens een intakegesprek worden bovendien alle opties samen overlopen.

Veelgebruikte apparaten worden grondig gereinigd;

Veelgebruikte oppervlakken die snel vuil worden, nemen we onder handen zodat geen vetvlekken of vingersporen achterblijven;

Afhankelijk van de vloerbekleding zullen aangepaste apparaten en schoonmaakmiddelen gebruikt worden om ook de vloer vlekvrij en proper te maken;

De hele ruimte wordt afgestoft zodat alle meubelen er weer fris en aantrekkelijk uitzien;

Ramen worden langs de binnenkant (en buitenkant indien mogelijk) volledig zuiver gemaakt;

We maken alle vuilnisbakken leeg en zorgen ervoor dat we een ordelijke ruimte kunnen achterlaten;

Ook sanitaire ruimtes worden van boven tot beneden schoongemaakt en bijgevuld met de nodige producten;

Eventueel aanwezige planten worden onderhouden.

Je kan erop rekenen dat jouw zaak er altijd proper en net zal bijliggen, zonder dat je je daar zelf zorgen om moet maken.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Mijn naam is Eldira en ik ben al enkele jaren actief in de schoonmaaksector. Met al mijn ervaringen op zak ben ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf begonnen in Antwerpen om een betere dienstverlening te voorzien voor klanten die op zoek zijn naar een professioneel poetsbedrijf. Ik begrijp als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van kantoren, praktijkruimtes, winkels, restaurants en flatgebouwen. Als zaakvoerster van ELBIO Cleaning wil ik daarom die zorgen uit handen nemen van mijn klanten en er in hun plaats op toezien dat alles altijd tiptop in orde is.