Professionele schoonmaak van jouw winkel in Antwerpen

De voordelen van ELBIO Cleaning als schoonmaakbedrijf voor jouw winkels

Of het nu gaat om een boetiek, warenhuis of winkelcentrum: een mooi propere winkelruimte benadrukt jouw professionaliteit, maar het verbetert ook de ervaring en de tevredenheid van je klanten. Met ELBIO Cleaning als partner moet jij je daarom geen zorgen maken over een stralende eerste indruk, want die brengen wij voor jou in orde. Zo kan jij er zeker van zijn dat je klanten een kraaknette winkel zullen binnenwandelen, zonder afgeleid te worden door rommeligheid of vuil. Dat zorgt voor een comfortabele sfeer bij je klanten en een rustige werksfeer bij je medewerkers. Zo verhoog je in één klap de koopkracht van je klanten en de productiviteit van je medewerkers met een schone winkel die de schijnwerpers op je producten en diensten plaatst.

Schoonmaakbedrijf ELBIO Cleaning wordt jouw partner voor al je winkels in Antwerpen

Een schoonmaakprogramma op maat (al vanaf 3 werkuren per week!): op basis van jouw behoeften en de frequentie van onze bezoeken
(dagelijks, wekelijks, maandelijks of bij bepaalde gelegenheden). Je kan volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gezondheid en hygiëne zijn onze prioriteit

ELBIO Cleaning werkt steeds met ecologische poetsproducten. Dus geen schadelijke ingrediënten voor mensen of het milieu. Om samen met jou het COVID-19 virus tegen te gaan, wordt er ook extra aandacht besteed aan de ontsmetting van alle oppervlakken die vaak aangeraakt worden. Nog meer dan het eigenlijk al de norm is bij ons. Gelden er bepaalde veiligheidsnormen in verband met hygiëne binnen jouw sector? Dan kan je op ELBIO Cleaning rekenen om aan die normen ruimschoots te voldoen.

Een one-stop-shop voor de schoonmaak van jouw winkels

Het proper houden van een winkel begint niet alleen bij een regelmatige en grondige schoonmaak, maar ook bij het voorzien van alle nodige producten. Bij ELBIO is het de bedoeling dat jij je nooit zorgen zal moeten maken over de bevoorrading van zeep, vuilniszakken, ontsmettingsmiddel, luchtverfrisser, papieren handdoeken, toiletpapier, etc. Daar zorgen wij altijd voor. Komen wij minstens 4 uren per week tot bij jou? Dan zorgen we zelfs voor een persoonlijk kuispakket in je winkel.

Kuispakket:

Stofzuiger

Dweilsysteem

Poetsproducten

Accessoires

Etc.

Dit schoonmaakpakket wordt bij jou achtergelaten in een kast of gesloten ruimte indien mogelijk en is natuurlijk afhankelijk van de specifieke benodigdheden voor de schoonmaak van jouw winkel. Ben jij geïnteresseerd in welke materialen of producten er in jouw kuispakket zouden zitten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we de mogelijkheden samen.

Jouw tevredenheid en opmerkingen hebben voorrang

ELBIO Cleaning past zich volledig aan naar jouw wensen. Om een schoonmaakprogramma op maat te maken, wordt er tijdens een intakegesprek een lijst opgesteld van alles wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van jouw winkelruimte. Na elke poetsbeurt wordt dan door onze professionals op basis van deze checklist nagegaan of alle taken correct uitgevoerd zijn. Deze fiche wordt ook voor jou achtergelaten zodat je eventuele opmerkingen steeds kan noteren en doorgeven. Met feedback gaan wij meteen aan de slag, daar kan je op rekenen!

Een nauwkeurige schoonmaakbeurt door ELBIO Cleaning

Bij ELBIO kan je er gerust van zijn dat je hele winkel tot in de hoekjes onder handen wordt genomen. Voor specifiekere informatie betreffende de schoonmaak van jouw winkel kan je een offerte aanvragen. Tijdens een intakegesprek worden bovendien alle opties samen overlopen.

Veelgebruikte apparaten zoals kassasystemen, computers en telefoons worden grondig gereinigd;

Veelgebruikte oppervlakken die snel vuil worden, nemen we onder handen zodat geen vetvlekken of vingersporen achterblijven;

Afhankelijk van de vloerbekleding zullen aangepaste apparaten en schoonmaakmiddelen gebruikt worden om ook de vloer vlekvrij en proper te maken;

Ramen, vitrines en etalages worden volledig zuiver gemaakt;

De hele ruimte wordt afgestoft zodat alle meubelen er weer fris en aantrekkelijk uitzien;

We maken alle vuilnisbakken leeg en zorgen ervoor dat we een onberispelijke ruimte kunnen achterlaten;

Ook sanitaire ruimtes worden van boven tot beneden schoongemaakt en bijgevuld met de nodige producten;

Eventueel aanwezige planten worden onderhouden;

Administratieve ruimtes en alle gewenste delen van het winkelcentrum worden volledig schoongemaakt.

Met ELBIO Cleaning als partner moet jij je daarom geen zorgen maken over een stralende eerste indruk, want die brengen wij voor jou in orde.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Mijn naam is Eldira en ik ben al enkele jaren actief in de schoonmaaksector. Met al mijn ervaringen op zak ben ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf begonnen in Antwerpen om een betere dienstverlening te voorzien voor klanten die op zoek zijn naar een professioneel poetsbedrijf. Ik begrijp als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van kantoren, praktijkruimtes, winkels, restaurants en flatgebouwen. Als zaakvoerster van ELBIO Cleaning wil ik daarom die zorgen uit handen nemen van mijn klanten en er in hun plaats op toezien dat alles altijd tiptop in orde is.