Professionele schoonmaak van jouw praktijk in Antwerpen

De voordelen van ELBIO Cleaning als schoonmaakbedrijf voor jouw praktijk

Wij zijn de partner die erop zal toezien dat hygiëne vooropgesteld blijft in jouw praktijk. Het is namelijk erg belangrijk om patiënten te ontvangen in een kraaknette ruimte zodat je veilig en hygiënisch kan werken en dat weet jij als geen ander. Met ELBIO Cleaning kan je er altijd op vertrouwen dat de verspreiding van ziekteverwekkers met de grootste zorg zal worden tegengegaan. Wij zorgen voor een professionele uitstraling en een steriele werkomgeving in de praktijken van dokters, kinesisten, tandartsen, dierenartsen, onderzoekscentra, etc.

Om een goede infectiepreventie te garanderen is ook de persoonlijke hygiëne van onze professionals een grote prioriteit bij ELBIO. Er worden geen sieraden gedragen, veel aandacht wordt besteed aan handhygiëne, hygiënische kledij en het gebruik van beschermende middelen zoals handschoenen en een schort. Omdat onze professionals in contact zullen komen met bevuild en mogelijk besmet materiaal willen we zo jou en je patiënten beschermen tegen de overdracht van micro-organismen. Met ELBIO Cleaning als partner kan jij je dus minder zorgen maken over de hygiëne en veiligheid van je praktijk, want dat doen wij allemaal voor jou.

“In de gezondheidszorg kan verspreiding van ziekteverwekkers grote consequenties hebben en daarom is een goede infectiepreventie van groot belang.”

Schoonmaakbedrijf ELBIO Cleaning wordt jouw partner voor al je praktijken in Antwerpen

Een schoonmaakprogramma op maat (al vanaf 3 werkuren per week!): op basis van jouw behoeften en de frequentie van onze bezoeken
(dagelijks, wekelijks, maandelijks of bij bepaalde gelegenheden). Je kan volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gezondheid en hygiëne zijn onze prioriteit

ELBIO Cleaning werkt steeds met ecologische poetsproducten. Dus geen schadelijke ingrediënten voor mensen of het milieu. Om samen met jou het COVID-19 virus tegen te gaan, wordt er ook extra aandacht besteed aan de ontsmetting van oppervlakken die vaak aangeraakt worden. Nog meer dan het eigenlijk al de norm is bij ons.

Een one-stop-shop voor de schoonmaak van jouw praktijk

Het proper houden van een werkomgeving begint niet alleen bij een regelmatige schoonmaak, maar ook bij het voorzien van alle nodige producten. Met ELBIO als partner zal jij je nooit zorgen maken over de bevoorrading van zeep, vuilniszakken, ontsmettingsmiddel, luchtverfrisser, handdoeken/papier, toiletpapier, etc. Daar zorgen wij altijd voor. Komen wij minstens 4 uren per week tot bij jou? Dan zorgen we zelfs voor een kuispakket in je praktijk.

Kuispakket:

Stofzuiger

Dweilsysteem

Poetsproducten

Accessoires

Etc.

Dit schoonmaakpakket wordt bij jou achtergelaten in een kast of gesloten ruimte indien mogelijk en is natuurlijk afhankelijk van de specifieke benodigdheden voor de schoonmaak van jouw praktijk. Ben jij geïnteresseerd in welke materialen of producten er in jouw kuispakket zouden zitten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we de mogelijkheden samen.

Jouw tevredenheid en opmerkingen hebben voorrang

ELBIO Cleaning past zich volledig aan naar jouw wensen. Om een schoonmaakprogramma op maat te maken, wordt er tijdens een intakegesprek een lijst opgesteld van alles wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van jouw praktijk. Na elke poetsbeurt wordt dan door onze professionals op basis van deze checklist nagegaan of alle taken correct uitgevoerd zijn. Deze fiche wordt ook voor jou  achtergelaten zodat je eventuele opmerkingen steeds kan noteren en doorgeven. Met feedback gaan wij meteen aan de slag, daar kan je op rekenen!

Een nauwkeurige schoonmaakbeurt door ELBIO Cleaning

Bij ELBIO kan je er gerust van zijn dat je hele praktijk van boven tot beneden onder handen wordt genomen. Voor specifiekere informatie betreffende de schoonmaak van jouw praktijk kan je een offerte aanvragen. Tijdens een intakegesprek worden bovendien alle opties samen overlopen.

Veelgebruikte oppervlakken worden zuiver gemaakt en ontsmet;

Apparatuur en toestellen worden op een correcte manier gereinigd;

Afhankelijk van de vloerbekleding zullen aangepaste apparaten en schoonmaakmiddelen gebruikt worden om ook de vloer vlekvrij en zuiver te maken;

Alle praktijkruimtes worden afgestoft en schoongemaakt zodat ze er weer fris en aantrekkelijk uitzien;

We maken alle vuilnisbakken leeg en zorgen ervoor dat we een ordelijke ruimte kunnen achterlaten;

Ook sanitaire ruimtes worden van boven tot beneden schoongemaakt en bijgevuld met de nodige producten;

Eventueel aanwezige planten worden onderhouden;

Ramen worden langs de binnenkant (en buitenkant indien mogelijk) volledig zuiver gemaakt.

Het grootste gemak van ELBIO Cleaning als partner is dat alle zorgen over de uitstraling van het bedrijf je uit handen worden genomen.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Mijn naam is Eldira en ik ben al enkele jaren actief in de schoonmaaksector. Met al mijn ervaringen op zak ben ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf begonnen in Antwerpen om een betere dienstverlening te voorzien voor klanten die op zoek zijn naar een professioneel poetsbedrijf. Ik begrijp als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van kantoren, praktijkruimtes, winkels, restaurants en flatgebouwen. Als zaakvoerster van ELBIO Cleaning wil ik daarom die zorgen uit handen nemen van mijn klanten en er in hun plaats op toezien dat alles altijd tiptop in orde is.