Onze eerste blog post

ELBIO Cleaning, een start-up in de schoonmaaksector, gevestigd in Ekeren zijn wij Eldira en Luka, een (tot nu toe ???? ) gelukkig getrouwd koppel die in schoonmaken belang zien.

We bieden voornamelijk de klassieke schoonmaak van kantoren, praktijken, flatgebouwen, winkels en restaurants aan en zullen doorgroeien naar een “one-stop-shop” voor de schoonmaak.

“Het grootste gemak van ELBIO Cleaning als partner is dat alle zorgen over de uitstraling van het bedrijf je uit handen worden genomen. Je kan erop vertrouwen dat al je bezoekers en potentiële klanten een kraaknet pand of een smetteloze vergaderzaal zullen binnenwandelen”

We vinden het belangrijk om klantgericht, kwaliteitsvol en natuurlijk een betrouwbare service te bieden daarom past ELBIO Cleaning zich volledig aan naar jouw wensen.
Zo voorzien we bijvoorbeeld een schoonmaakprogramma op maat, dit wordt tijdens een intakegesprek opgesteld van alles wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van jouw kantoren of werkruimtes, na elke poetsbeurt wordt dan door onze professionals op basis van een checklist nagegaan of alle taken correct uitgevoerd zijn, deze worden gedigitaliseerd en kunnen op ieder moment gedownload worden vanaf ons portaal, want ja aan digitaliseren doen wij ook mee.

We bieden onze klanten de mogelijkheid om onze diensten te boeken vanaf minimum 3 uur per week, want ook de kleinere ondernemingen verdienen een propere werkomgeving.

Flexibiliteit staat bij ons centraal, zo kunnen de klanten samen met ons de planning vormen op basis van hun behoefte en beschikbare tijd.

Behalve de wekelijks, week om week of maandelijks schoonmaak bieden we natuurlijk ook een eenmalig schoonmaakbeurt aan voor diegene die het nodig hebben.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via: https://elbio-cleaning.be/offerte-schoonmaakbedrijf/
Of bel ons op het nummer 03 369 25 37 en we beginnen samen aan een propere toekomst!

Bedankt en hopelijk tot binnenkort.

Eldira & Luka.

Wij staan klaar voor alle bedrijven, groot of klein.

Neemt u gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de service die u zoekt en helpen u op alle mogelijke manieren.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

ELBIO Cleaning werkt professioneel, betrouwbaar en met een grote emmer klantgerichtheid.