ELBIO maakt schoon met ecologische producten

Wij kiezen voor fris, natuurlijk en vegan-friendly!

Wij zorgen erg graag voor dat de ruimtes brandschoon zijn en daarnaast natuurlijk ook lekker ruiken. Om daarvoor te zorgen gebruiken wij producten van Ecover. Wij hebben bewust voor dit merk gekozen en we zijn er zeker van dat ook jullie snel fan zullen worden, lees hieronder de redenen waarom:

 • Een lekkere en subtiele geur
  Al de geuren zijn voor minstens 50 procent van natuurlijke oorsprong. Zelfs de synthetische bestanddelen in Ecover zijn biologisch afbreekbaar. Dus we sparen jouw neusharen van de giftige chemicaliën, wij gaan voor een natuurlijk frisse geur.

 • Plastiekberg doen slinken
  Zoals jullie vast en zeker wel weten is plastiek in deze tijden een groot probleem voor het milieu. Daarom hergebruiken wij onze flessen door deze na te vullen. Even handig en aan het einde van de rit een hele berg plastiek uitgespaard. Maar daar stopt het niet want bij Ecover wordt er vanaf het begin enkelen alleen gebruik gemaakt van gerecycleerd plastiek, knap toch? Deze zijn ook steeds 100 procent recycleerbaar, op deze manier dragen ook wij ons steentje bij.

 • Ook voor veganisten
  Ecover test niet op dieren, daar kunnen we enkel maar voorstander van zijn. Al sinds 2011 pronken ze met een Leaping Bunny-certificaat en houden ze zich natuurlijk aan de strikte richtlijnen van Cruelty Free International. Maar ze gaan zelfs een stapje verder want ze zijn volledig vegan-friendly! Dat betekent dat ze geen dierlijke producten of uit insecten verkregen bestanddelen gebruiken. Nergens. Want ook de dierenindustrie heeft een gigantische impact op het milieu: op onze waterlopen, op onze grond en zelfs op de klimaatverandering. 

 • Plantaardige ingrediënten
  Samen met Ecover kiezen wij voornamelijk voor plantaardige ingrediënten. Maissuikers en milde, efficiënte en biologisch afbreekbare plantaardige oliën zoals palm-, kokos-, en raapzaadolie. Dit doordat we de impact zagen van de schade die fosfaten uit schoonmaakproducten veroorzaakten in onderwaterbiotopen. Wij gaan samen met hen voor ingrediënten die maximaal biologisch afbreekbaar zijn! Dat betekent dat kleine microben in onze watersystemen ze netjes oppeuzelen, tot ze ontleden in CO2, water, mineralen en biomassa.

Voor meer informatie over deze producten kan u op de website van Ecover kijken https://www.ecover.com/be-nl/

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
https://elbio-cleaning.be/offerte-schoonmaakbedrijf/
Of bel on op het nummer 03 369 25 37 voor een afspraak!

Groetjes,
Eldira

Wij staan klaar voor alle bedrijven, groot of klein.

Neemt u gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de service die u zoekt en helpen u op alle mogelijke manieren.

Waarom kies je voor ons?

Bekwaam

We gaan als schoonmaakbedrijf proactief te werk om elke keer weer de klant van een uitzonderlijke schoonmaakbeurt te voorzien.

Klantgericht

Alles wat we doen wordt geleid door onze klanten en hun behoeften. Alle details omtrent de schoonmaak worden op maat afgestemd.

Betrouwbaar

ELBIO Cleaning werkt met professionele medewerkers, wij doen wat we zeggen en we leveren elke keer kwaliteitsvol werk.

Gedreven

We streven ernaar aan de hoogste hygiënenormen te voldoen en voortdurend te verbeteren in alle aspecten van ons bedrijf.

Betaalbaar

Eerlijk geprijsde service voor jouw bedrijf. We maken gebruik van all-in prijzen dus er is geen sprake van verborgen extra’s of vervelende verrassingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

ELBIO Cleaning werkt professioneel, betrouwbaar en met een grote emmer klantgerichtheid.